Drag endelig til Efterskolernes Dag før man vælger skole

Jeg vil råde dig til at vælge den optimale efterskole og så søge plads. Jeg var forinden en del kulret angående, hvilken skole jeg skulle beslutte mig for. I den forbindelse var Efterskolernes Dag » http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag, en undsætning. Ved Efterskolernes Dag har skolerne åbent for udefrakommende, så dine forældre og dig selv kan komme ud at kigge. Det bliver nok en forpustet omgang, men det bliver fantastisk at komme på visit hos dine udvalgte skoler og smage på skolens stemning.

Et held var det at min mor og mig ræsede til Efterskolernes Dag før jeg tog beslutning om min skole. Returneret fra Efterskolernes Dag var jeg overbevist over, hvilket sted jeg foretræk. Den skole som jeg gik ud fra at jeg ville blive glad for, valgte jeg lidt overraskende fra, for hjemme igen efter Efterskolernes Dag rev en efterskole i et andet område mere overbevisende i mig. Jeg syntes, at folk der på efterskolen var mere mig, hvis I forstår.

Efterskolernes Dag er en temmelig aktiv begivenhed. I min familie har vi ikke nogen dyt, men vi ku’ heldigvis låne min farbrors Volvo, så jeg havde mulighed for at kunne komme afsted alle tre skoler. Dengang vi besøgte min umiddelbare anden prioritet på Efterskolernes Dag vidste jeg nu godt, at den den skole ville jeg udvælge mig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.