Er du lidt usikker på hvor du vil studere? – Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn ruster dig

Er Fyns hf-kursus - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, , HF Fyn eller Hf Odense relevant for en af mine læsere

Uanset hvaffor drømme for dit fremtidige job, du gør rundt med, ved jeg, at Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de faktisk for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Måske har du længe haft helt styr på, hvad du drømmer om at arbejde med. Det er en mulighed, at du ønsker at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller det kan være, at du går fokus efter en samfundsfaglig uddannelse på Odense Universitet.

Ved du ikke endnu, hvad du forestiller dig at arbejde med senere i livet? Det vidste jeg heller ik, da jeg først startede. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver en mulighed for 2 år til at vælge retning. Der kommer du omkring en masse fag.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Opfyld dine drømme

Afslutter du 10. klasse til maj, og ønsker du at læse på en uddannelse med overdrevet mange valgmuligheder? Hvis du tager din hf på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, så har du mulighed for at gå efter Hf’en til lige nøjagtig den retning, som du vil optages på. En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra ved siden af den klassiske hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau A-C, tilbyder Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus endvidere målrettede linjer: Sproglig Hf, Politilinjen, Pædagoglinjen plus naturfags- og sundhedslinjen. De er hver især skræddersyet til at gøre dig klar til det studie du gerne vil ind på.

Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn har adgangskrav

Drømmer du om at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en ordentlig omgang adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så tjekker dine faglige og personlige kvalifikationer.

Afslutter du folkeskolen til juni, skal lærerne vurdere, om du på nuværende tidspunkt kan tage en Hf-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse HF’en hos Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn. Det måtte jeg, men det er ikke så slemt, som det lyder.

Det skal du læsere helt fint slippe fint igennem, så I/du begynder på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.