Er du ubesluttet om hvor du vil læse? – Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn ruster dig

Drømmer du om at læse en Hf Fyn - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus – , Fyns hf-kursus eller Hf Odense?

Uanset hvaffor drømme for din uddannelse, du har, ved jeg, at Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn giver dig det stærkeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde de sgu for mig, og nu vil jeg læse til lærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at jeg kommer ind.

Måske har du i lang tid haft tjek på, hvad du har lyst til at være. Det er muligt, at du drømmer om at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller det kan være, at du går målrettet efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på universitetet.

Jeg vidste ikke hvad jeg havde lyst til, dengang jeg begyndte. Er du heller ik afklaret?. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver adgang til et par år til at komme på rette vej. Den er bred og anvendelig.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Opfyld fremtidsdrømmen

Afslutter du 9. klasse til juni, og drømmer du om at studere videre på en HF på Fyn med uanede valgmuligheder til rådighed? Studerer du din hf på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så har du mulighed for at styre hf-en til lige akurat den retning, som du vil ind på. Det var det rigtige for mig.

Som noget ekstra ved siden af den klassiske hf , hvor der er valgfag på niveau a til c, tilbyder de på Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus desuden liniern: Sproglig HF, pædagoglinjen, politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet til at gøre dig klar til drømmeuddannelsen.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus adgangskrav

Har du lyst til at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at leve op til en masse adgangskrav. Bliver du færdig med 10. klasse til maj, skal dine lærere beslutte, om du er klar til at gennemføre en hf. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på Hf-en hos Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn. Det skulle jeg faktisk slet ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så tester dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn og gå i mine fodspor

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.