Firmaets brag af et julearrangement bliver suppleret med nisse kostumer, julemandskostumer + nissepige kostumer

Blandt mine kolleger er vi et sæt party animals. Sammen har vi fejret sommerfest og engang en fest inden påske, hvor Rikke hoppede i et kyllingekostume. VI skreg af grin. Men denne gang står den på nissepige kostumer, julemandskostumer [http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/] + nisse kostumer til det forestående christmasshow med hjemmelavet gløgg, raflegaver og historie om julens oprindelse. Alle glæder sig.

På arbejdspladsen er vi ved at fikse et juleunderholsningsshow til medarbejderne, og organisator-mig er allerede vældigt glad over de julemandskostumer, nissepige kostumer + nissekostumer jeg har shoppet. De kostumer ser gode ud plus pæne detaljer. Personligt glæder jeg mig til at se Eivind og Thorsten være klædt som julemænd i deres julemandskostumer, og endvidere bestiller virksomheden 2 til 3 skuespillere i nisse kostumer. Festarrangørerne har også indkøbt et sæt småfrække nissepige kostumer. Vi synes det bliver opløftende med lidt ekstra til de unge. Vi ansatte har helt sikkert en god humor her på arbejdspladsen, så undertegnede går ikke ud fra at et par frække nissepige kostumer falder i dårlig jord.

Undertegnede glæder mig til julearangementet på arbejdet. Det er 1. gang at virksomheden holder julefest, og derfor skal der ik savnes julemandskostumer, nisse kostumer plus nissepige kostumer. Vi plejer at holde et stk julebuffet, men dette år afrunder virksomheden året af inden ferien med hygge, nisse kostumer, sang og musik, julemandskostumer, misteltene og nissepige kostumer. Sjovt bliver det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.