Karnevalskostume – fantaseren om karneval i aalborg med eligante karnevalskostumer

Karneval i Aalborg – Jeg kan tydeligt se klare billeder for mig. Veninderne og mig med glimtende, fine karnevalskostumer og derefter virkelig skabe en fest og danse noget samba. Min veninde kender en frøken, som skal være med til karneval i Aalborg i det fineste karnevalskostume. Det vil være super at deltage og supporte dansemusen og se, hvor professionel kvinden er blevet. Det ville være en oplevelse.

Mor her drømmer om at rejse til karneval i Aalborg med fjer, karnevalskostume og glimmer. Jeg holder af karnevalskostumer og gang i gaderne. I øvrigt har jeg hørt, at karneval i Aalborg ofte er et fyrværkeri af en festivitas og med mange deltagere. Har I gæstet byfestivalen iklædt karnevalskostumer og fjer? Og kan I anbefale det?

De sidste to-tre år har jeg deltaget i fælledparkens karneval, men kunne forstå, at karneval i Aalborg er federe. Og det har altså ind imellem været ret fesent i København, hvor ingen bar karnevalskostume. Så jeg har store planer om at tage af sted til karneval i Aalborg iklædt fjer, karnevalskostume og glitter/glimmer. Det bliver så godt – også i regnvejr.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.