Min kæreste bruger leasing kassevogn

Elektriker er min fyr og besidder sit eget firma. Han har i mange år anvendt leasing kassevogn - http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/leasing-varevogn, på arbejdet, hvilket har et væld af plusser. Nu overvejer vi af den årsag derudover privatleasing Ford - http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/privatleasing-ford – el. privatleasing Nissan - http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/privatleasing-nissan – . Imens min mand kørte over til en kunde forleden , fungerede bremsen ikke ordentligt, dog skete der lykkeligvis ingen ulykke. Den efterfølgende dag tog han sin kassevogn på værksted, og med leasing kassevogn skal man ikke selv betale for reparationer, og derfor var reparationen af bremsen ganske omkostningsfri, og det gælder tillige udgifter til service. Hvis vi bestemmer os for privatleasing Nissan el. privatleasing Ford, skal vi yderligere ej bekymre os i forhold til bilens værditab, hvilket jeg mener, er en enorm fordel. Altid har min fyr været glad over leasing kassevogn, og han har på grund af det anbefalet leasingen til alle, han har kontakt til i branchen. Han er så henrykt, at jeg vil vædde med, at vi tilmed inden for den nærmeste fremtid kommer til at anvende privatleasing Nissan eller privatleasing Ford. Jeg så faktisk i går, at min fyr sad og kiggede på biler på hjemmesider, så mon ikke, at jeg om ikke så lang tid kører i en ny Ford eller en ny Nissan? Jeg har egentlig ikke en ret stor viden mht. biler, men jeg ved, at Ford og Nissan er to udmærkede bilmærker, så det vil jeg se frem til.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.