Mon mine læsere kender en butik der tilbyder mannequindukker/gine til en god pris?

Undertegnede er efter lang tid lysten plus kreativiteten tilbage til at opstarte at sy igen. Min hjerteveninde Randi tuller rundt og ønsker sig en lang kjole til en tredive års fødselsdag, i mens undertegnede selv undværer mangler personligt at finde smalle knickers, der ikk bliver lidt for højtaljede. Så nu indfinder behovet for at skabe tøj + indkøbe en prisvenlig gine igen. For nogle år sden da upraktiske jeg rykkede til mit mini deleværelse da droppede jeg at tage min mannequin/gine med mig. Så nu har uovervejede jeg ingen mannequindukker, der kan garantere tøjet fungerer.

Skabende mig fik førhen designet flere bukser uden at benytte gine/mannequindukker, men altså det er virkelig ganske lettere at rette til og få en fin virkning, så fremt der benyttes en mannequin. Derfor leder jeg idag efter gine og mannequindukker. Gerne en brugbar og prisvenlig gine/mannequin – og ellers én fra genbrug. Men undertegnede har i dag opsnuset et styks webshop der forhandler billige satser på giner/mannequindukker.Webshoppen har en meget lækker gine, som undertegnede kigger på.

Jeg længes efter at have adgang til en gine. Undertegnede anvendte den første gine/mannequin der kunne fremvise klædeskabets pæneste lange kjoler eller dét beklædningsdele, jeg der ofte taget det samme på trængte til at tage på lidt oftere. Samtidig virker mannequindukker uden noget elegante. Derfor jeg ærgrer mig over, hvordan ureflekterede mig ikke fik min brugte gine/mannequin med . Anywho, jeg regner ikke med at spendere energi på det. Nu anskaffer jeg inden længe et styks dugfrisk mannequin eller gine og derefter kan jeg komme i gang med projekterne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.