Om Hegnsstolper, havelåger, lagkagefyld og fødselsdagstravlhed

Jeg er en hel del irriteret på manden for tiden. Manden kan for tiden ik gruble over noget andet end havelåger {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager} og hegnsstolper {www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper}, samtidig med at praktiske jeg stresser rundt & planlægger vores yngstes fødselsdagsfest for børnehaven med fyldet til lagkagerne og kakao. Seriøst. Jeg og min mand vil til at have ændre matriklens udlevede gitter, og det arbejde gør at mig og kæresten skal have nye hegnsstolper og at ham og jeg skal udvælge imellem mange divergente havelåger. Men kunne det projekt ik lige være på standby til når vi har klaret festen for børnehaven, hvor vi får visit af 22 unger? Den planlægning vurderer praktiske jeg bliver ganske travlt at fikse helt alene.

Straks at ungerne er bespist med lege og maraboulagkage, så ka’ mig og kæresten sammen rekvirere hegnsstolper og havelåger. Hvis det ikke sker hurtigt så skal mor her sikkert ikk forvente, at jeg slipper udenom hans ævlen vedr. havelåger med lås, haveplaner og hegnsstolper i træ vs. alu. Decitions decitions

Jeg har ik’ skænket mine præferencer inden for hegnsstolper og havelåger en tanke. Havelåger og hegnsstolper har bare været sådan noget, som var der i forvejen, de steder jeg har haft barndomshjem da jeg var lille. Men nu har vi selv villa og må tage bestik af sådan noget. Min mand kom frem til flere ræsonnable forhandlere på internettet og ønsker ikke uden mig at bestemme sig for hegnsstolper af træ eller aluminium. Undertegnede er nok gladest for træstolperne, men alu-hegnsstolper er vidst mere holdbare? Dunno?

Manden og mig har snakket hvorvidt vi skal skaffe os en højere låge til haven, og der fandt kæresten forskellige robuste havelåger, der heldigvis også er låsbare. Det lyder godt, nu hvor mig og kæresten lever et sted, hvor ingen vil se det, skulle det ske at der opdukker indbrudstyve.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.