Omkring træemballage, europaller, højbede, trykimprægnering og plastpaller

Jeg synes det er moderne at gøre brug af plastpaller » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28,, træemballage » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, eller europaller » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, til møbler og lignende. Og som ganske mange andre overvejer jeg, hvorvidt jeg også kan skabe højbede eller måske et par stole til haven ud af europaller, plastpaller eller træemballage. Jeg har for ikke så længe siden modtaget et ildsted i fødselsdagsgave, og vi skal jo sidde på nogle siddepladser, når vennerne og jeg skal grille marshmallows og hygge ved ilden. Jeg vurderer endvidere, det vil være tjekket at lave noget selv.

Tænker I som jeg, at det er fint at have et par køkkenbede og taburetter, som man har udtænkt ganske på egen hånd? Jeg har læst på Google om køkkenbede i europaller og træemballage, og nogle eksperter foreslår at man hellere skulle benytte plastpaller i stedet. Årsagen at er urtebedets radiser, gulerødder og kartofler. Men benytter man derimod plastpaller skulle der ikk være den fare.

Borde af europaller eller lignende træemballage er sandsynligvis ik helt så ufarligt. Til et sidebord vil jeg anvende plastpaller som alternativ, så min aftensmad. Europaller og træemballage er anvendelige til siddemøbler, som slet ikke kan smitte af til grøntsager. I hvert fald kan man helt problemfrit lave stole og sådan til at sidde på med brug af europaller og træemballage hvorvidt det er behandlet med kemi eller ej.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.