Ved hjælp af et redskabsskur træ, trædrivhuse eller havepavilloner må man opnå plads

Således at vi nu starter som nyudsprungne haveejere, vil jeg og konen købe diverse forskellige redskaber, for græshaven syner fantastisk. Konen og jeg købte egen villa for 7 måneder siden. Og nu mangler vi et redskabsskur træ - http://shpavilloner.dk/redskabsskur, , havepavilloner eller trædrivhuse - http://shpavilloner.dk/traedrivhus, .

Og ambitionerne holder jeg og fruen ikke tilbage. Vores næste projekt moverer refleksmæssigt udenfor til blomsterhaven, for efterhånden har undertegnede fået det meste på rette plads indenfor i villaen. Men skal de ekstra krukker, plæneklipperen og riven ligge i et redsskabsskur træ?? Eller skulle hustruen og jeg lige så godt overveje at købe trædrivhuse eller pavilloner - http://shpavilloner.dk/, , og kombinere pladsbehovet med perspektivet i at være ude og kanske dyrke lidt grøntsager en lun beliggenhed? Havepavilloner, trædrivhuse eller et redskabsskur træ Valget må træffes.

Havepavilloner eller trædrivhuse er mere charmerende, fleksible og åbne end hvis vi vælger et skur, som kun er god som pladsopbevaring. Det kan jeg godt følge.

At vi ønsker at bruge plads på både pavilloner/havepavilloner og redskabsskur træ, synes jeg ikke. Undertegnede googlede ”redskabsskur træ”, fordi det i første omgang er det, damen og undertegnede i første omgang overvejede. Undertegnede og hustruen har spurgt vores venner og bekendte og ligeledes søgt en smule online. Og det ligner, at dem vi kender som har købt havepavilloner elsker deres pavilloner, de venner som ejer trædrivhuse kun foreslår trædrivhuse og så fremdeles.

Men Ulla brænder for en afart af havepavilloner/pavilloner el. lign, som hun vil benytte under regn og blæst og være i haven. At feuen ender med at bestemme, bliver jo sandsynligvis tilfældet. Og dermed kan græsslåmaskinen opmagasineres i vores garage.

Såfremt vi anskaffer os ét af de havepavilloner, hustruen foretrækker at vi køber, har konen desuden plæderet for, at hun sagtens vil finde plads til de mindre redskaber til haven. Denne bagatel er sgu også for beskedent til, at konen og jeg kan opstarte vores allerførste diskussion i det begynder villa.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.